Laat uw zintuigen prikkelen en ontdek de met passie bereide gerechten van onze chefkok en zijn brigade. Geïnspireerd door het seizoen staat de kaart vol heerlijke gerechten, met ingrediënten die op biologische wijze door ons zelf geteeld worden of bij voorkeur uit de regio afkomstig zijn. Pure producten, omgetoverd tot verrassende gerechten.
Kortom; een menukaart die borrelt van moderne ideeën en authentieke bereidingswijzen. Laat u verrassen door ons diner uit de tuin of maak een keuze uit onze a la carte gerechten.
Wij wensen u een smakelijk en gezellig verblijf toe!
Team Hof van Keent.
Onderstaand verrassingsmenu is alleen per tafel te bestellen
Soep en salades worden geserveerd met brood en garnituur
Pinsa Romana is een variant tussen pizza en focaccia die je maakt met een mix aan bloemsoorten, veel water en een lange rijstijd (72 uur). Het deeg wordt daardoor super luchtig en heel licht verteerbaar. Pinsa bevat minder zout en calorieën dan een traditionele pizza.
Soepen en voorgerechten worden geserveerd met brood en garnituur